FANDOM


Actualització tècnica: 24 de febrer de 2015
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

  • Els fils destacats no es tornaran a mostrar desalineats en el menú desplegable de les notificacions.
  • Ara les noves galeries d'imatges es comprimiran en un disseny més compacte quan estiguin amb les infoboxs i els elements similars.
  • Els widgets de Facebook, com el botó de m'agrada o de compartir, es mostraran correctament. No és necessari canviar el codi dels widgets existents.
  • S'arreglarà el problema que podia causar que el menú desplegable de les notificacions es quedés encallat a «Carregant notificacions».
  • Crear nous mapes de Wikia no tornarà a requerir carregar imatges molt pesades, i la finestra de diàleg per pujar el mapa no tornarà a moure's d'un costat a un altre a Firefox.
  • A l'editor clàssic, arreglarà un problema que podia causar que el wikitext no s'ajustés correctament dins de l'editor en l'última versió de Firefox (36).

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS, els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

  • El fòrum es gradua del Laboratori per convertir-se en una funcionalitat opcional estàndard. A més a més, estarà activat per defecte en totes les wikias noves.
  • La mida de lletra del mode font pur de l'editor clàssic (és a dir, amb el mode visual desactivat) es reduirà 0.5px per correspondre's amb la mida de la lletra en mode font quan el mode visual està activat.
  • Aquesta setmana ha estat més tranquil·la per les actualitzacions de la navegació global. En aquesta ocasió el menú dels hubs tindrà alguns retocs de disseny.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori