FANDOM


Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

  • Alguns usuaris seguien rebent l'email de les pàgines que segueixen fins i tot havent desactivat l'enviament de tots els emails.
  • Els usuaris de IE8 tenien alguns problemes a l'utilitzar els elements de la barra de navegació global.
  • Fer clic sobre els thumbnails que apareixen a la secció de Apareix en aquestes pàgines de las pàgines de fitxer et podia portar a una pàgina anomenada 'Undefined'.
  • Darwin: Les suggerències de cerca no funcionaven quan la caixa de cerca estava a la barra dreta.

Altres canvis notables

  • A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detalles de CSS, els diffs mostres canvis de fitxers .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.
  • Ara els fils del mur i del fòrum que estiguis seguint també apareixeran en negreta a Canvis recents, igual que la resta de pàgines de la teva llista personal de seguiment. Gràcies per això a TK-999, membre del grup de Desenvolupadors Voluntaris!

Selecció d'errors coneguts

  • Els administradors deixen de seguir automàticament el fil del fòrum quan canvien l'estatus de destacat.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori