FANDOM


Actualització tècnica: 25 de juliol de 2016
Gnome-system-search

Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimarts i els dijous i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

  • Es corregirà un cas en què el botó d'editar a les pàgines d'usuari continuava mostrant 'Editar perfil' en comptes de 'Veure font' quan el visitant no tenia permís per editar la pàgina.
  • Recentment s'han corregit varis casos que podien causar errors de Lua en algunes comunitats.

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS. Els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

  • S'actualitzarà l'icona que apareix a les pàgines de redirecció per una versió de major qualitat que tindrà en compte el disseny local de la comunitat.
  • L'enllaç de la 'Política de la comunitat' de la Pàgina Comunitària, acceptarà enllaços de qualsevol espai de noms (incloent l'espai de noms principal).

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori