FANDOM


Actualització tècnica: 25 de març de 2015
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Com es va mencionar a l'actualització de la setmana passada, estem començant un període de prova d'actualitzacions dues vegades per setmana, els dimarts i els dijous. Els beneficis de fer aquest canvi són que les actualitzacions s'implementaran més ràpidament i les actualitzacions individuals seran més petites i més manejables. Aquesta setmana publiquem aquesta única entrada de blog on es detalles les actualitzacions que hi va haver el dimarts i el dijous.

D'aquí un temps, quan sigui necessari, l'actualització inclourà la secció 'Mirant endavant' en la que s'inclouran detalls sobre els canvis significatius que s'esperen per a la setmana següent. A tots els lectors del blog de lae actualitzacions tècniques, us agraïm els vostres comentaris a mesura que avancem durant aquest període de prova.

Noves funcionalitats

Dijous
 • El ressaltat de la sintaxi s'implementarà globalment! Aquesta funcionalitat s'aplicarà a totes les comunitats de Wikia. Si detectes qualsevol error (o tens alguna opinió o comentari que ens vulguis expressar), si us plau fes-nos-ho saber.

Errors més greus corregits

Dijous
 • Reemplaçar un vídeo no tornarà a convertir-lo incorrectament en una imatge estàtica.
 • La previsualització de l'editor clàssic del mòbil no tornarà a mostrar múltiples barres de desplaçament en pantalles petites.
Dimarts
 • El ressaltat de la sintaxi ha rebut un altre conjunt de correccions, entre les que s'inclouen les següents:
  • Algunes wikias amb colors clars tenien el ressaltat en colors foscos.
  • L'interlineat del ressaltat del wikitext era massa petit.
  • Baix rendiment i/o absència del ressaltat en pàgines llargues.
 • S'ha millorat el missatge d'error dels mapes que pot aparèixer durant la creació dels pines.
 • S'ha arreglat el problema que impedia el correcte funcionament de la descàrrega de la base de dades en comunitats grans.
 • Esborrar un article amb comentaris llargs mostrava la barra de notificació d'esborrat del comentari, en comptes de l'avís d'esborrat de l'article que hauria de sortir.
Altres
 • Algunes imatges antigues incloïen doble barra (« // ») a la seva URL; s'ha afegit uns quants codis per assegurar que els enllaços que usen aquestes URLs apuntin al destí correcte. Aquesta millora es va activar el dilluns.

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS. Els diffs mostres canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

Dimarts
Altres
 • L'actualització de l'Editor Visual s'ha aplicat a la majoria de les comunitats durant els últims dies, afegint noves funcionalitats útils, millorant el rendiment i arreglant diversos errors molestos.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori