FANDOM


Actualització tècnica: 25 de novembre de 2014
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

  • Els problemes que impedien a alguns usuaris canviar el seu avatar ja han estat arreglats. Si us plau, informeu mitjançant Especial:Contactar de qualsevol problema que tingueu per canviar-los.

Altres canvis notables

  • S'han creat nous icones per Game Guides i per a les apps de les comunitats, donant-los un disseny temàtic més modern.
  • S'han publicat 23 apps de comunitats de videojocs, entreteniment i estil de vida, i estan disponibles a l'App Store i a Google Play Store per a iOS i Android respectivament.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori