FANDOM


Actualització tècnica: 26 d'agost de 2014
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

  • Algunes de les pàgines d'usuari que crea l'eina de benvinguda s'estan atribuint als administradors en comptes de l'Usuari:Wikia. Els missatges seran firmats amb el nom de l'administrador però comptaran com contribucions de l'Usuari:Wikia.

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS, els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

  • La URL específica d'un mapa redirigirà a la pàgina de la wikia on va ser creat. Els canvis que es facin al mapa sempre apareixeran en el registre de la wikia on es trobi el mapa.
  • Els mapes existents ara tenen un color de fons adequat, igualant-se els anteriors canvis per als mapes nous. Aquesta correcció ja està activa.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori