FANDOM


Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Noves funcionalitats

  • EditorVisual: S'han afegit opcions per canviar el nom del fitxer i especificar la llicència al moment de pujar-lo.
    • En l'EditorVisual, l'opció predeterminada per a la llicència és la primera opció que apareix a la llista de MediaWiki:Licenses (fins ara era "No se n'ha seleccionat cap").

Errors més greus corregits

  • Els titulars de nivell h1 no apareixien a la Taula de Continguts.
  • Algunes vegades l'atribució de les imatges i les Taules de Continguts es mostraven en l'idioma de l'última persona que havia editat la pàgina.
  • S'ha millorat el comportament de la barra d'eines de l'editor ampliat en mode font per a les wikias amb disseny fluid.
  • S'ha millorat el comportament de <chat /> quan està dins de les etiquetes de la columna de la portada.
  • Al fet clic en un enllaç vermell no redireccionava a l'usuari a la finestra modal de "Crear un article nou".

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS, els diffs mostres canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

  • La preferència d'usuari d'"habilitar l'edició en mode visual" s'aplicarà al nou EditorVisual sempre que estigui activat (l'opció d'"Activar la beta de l'Editor Visual" de la secció de "Característiques de prova" serà eliminada).

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori