FANDOM


Actualització tècnica: 26 de setembre de 2016
Gnome-system-search

Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimarts i els dijous i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Noves funcionalitats

 • Com a part del canvi de marca, es modificarà la navegació global. Això és un canvi menor que manté el funcionament bàsic però amb alguns canvis.
  • Tindrà un disseny lleugerament diferent i una millor detecció consistent en tota la plataforma, incloent wikis, notícies i històries, i Discussions.
  • Per als usuaris registrats, la navegació desapareixerà completament en baixar cap al final de la pàgina i tornarà a aparèixer en tornar al començament. Per als usuaris no registrats, el navegador sempre es mostrarà a la part superior de la pàgina.
  • Els enllaços destacats inclouran Explora Wikis, Comunitat Central i Universitat Fandom.
  • El 4 d'octubre, el logo de Wikia serà substituït pel logo de Fandom powered by Wikia.

Errors més greus corregits

 • L'opció de correu electrònic per a les Discussions que hi ha a les Preferències apareixerà a la pestanya correcta a les comunitats on les Discussions no estiguin habilitades.

Canvis notables

Les últimes actualitzacions de apps pe mòbils estan llistades a Actualitzacions tècniques d'Apps, i les actualitzacions relacionades amb el CSS es poden trobar a http://report.wikia.net

 • S'ajustarà el comportament de les etiquetes del perfil d'suari per millorar la visibilitat dels grups globals (com VSTF i Helper).
 • Els títols de pàgina (els que apareixen a la barra o pestanyes del navegador) s'actualitzaran al nou títol, indicat anteriorment. Ara les diferents seccions del títol estaran separades per una barra vertical en comptes de per guionets.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori