FANDOM


Actualització tècnica: 27 d'abril de 2016
Gnome-system-search

Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimarts i els dijous i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

 • El xat va rebrà algunes millores d'estabilitat i rendiment.
 • S'han efectuat vàries correccions en el mòdul del xat, com evitar ometre algunes avatars quan es baixes la barra de desplaçament (scroll).
  • Nota: aquests canvis requereixen que els usuaris refresquin el xat. Es recomana utilitzar el mètode que apareix en aquesta pàgina d'ajuda.
  • Tingues en compte: algunss scripts de personalització del xat poden necessitar actualitzar-se a conseqüència de l'actualització.
 • Hi va haver un problema amb alguns comentaris d'articles/blog que es van publicar per duplicat. Això ja ha estat corregit i s'han esborrat els comentaris repetits.

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS. Els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

 • La capacitat per crear comentaris de blog i d'articles s'establirà amb un permís independent ("commentcreate") i donat a tots els usuaris per defecte.
  • Els comentaris seguiran estant no disponibles pels usuaris no registrats a les comunitats amb l'edició d'anònims desactivada.
  • Aquest canvi permetrà a Wikia, mitjançant una sol·licitud, desactivar els comentaris per usuaris anònims en una comunitat però seguit permetent les edicions d'anònims als articles. Abans d'enviar una sol·licitud, els administradors ho han de parlar amb la comunitat i presentar un enllaç a la discussió de la sol·licitud.
  • La creació de comentaris de blog i d'articles serà possible usant la API de MediaWiki.
  • Moltes gràcies als desenvolupadors voluntaris per aquest conjunt de canvis!
 • El missatge de MediaWiki:Oasis-comments-header (que es pot veure sobre de la secció de comentaris) usa ara wikitext parsejat i els administradors poden editar-lo.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori