FANDOM


Actualització tècnica: 27 de juliol de 2016
Gnome-system-search

Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimarts i els dijous i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

  • Recentment s'ha corregit el problema que causava que la app de la Game Guides fallés al mostrar el contingut de les noves comunitats afegides. Si el problema persisteix a la teva app, es recomana retirar i tornar a afegir les comunitats afectades.
  • S'ha corregit un error de JS que podia afectar els visitants anònims i que causava que el mòdul del Xat de la columna dreta aparegués buit.
  • S'ha corregit un problema que impedia que els administradors que han contribuït no apareguessin a la Pàgina Comunitària.

Altres canvis notables

Les últimes actualitzacions de apps pe mòbils estan llistades a Actualitzacions tècniques d'Apps, i les actualitzacions relacionades amb el CSS es poden trobar a http://report.wikia.net

  • El missatge de benvinguda que hi ha a la part superior de la Pàgina Comunitària s'actualitzarà i serà editable. El nom del seu missatge MediaWiki és communitypage-admin-welcome-message.
  • Ara la llista de 'Pàgines en tendència' de la Pàgina Comunitària i la llista de 'Pàgines populars' de les Suggerències només llistaran les pàgines de contingut.
  • Ara el Xat mostrarà un missatge d'error quan intentis enviar un missatge massa llarg (més de 1000 caràcters), juntament amb el número de caràcters disponibles quan t'acostis al límit.
  • Per millorar la llegibilitat de la pàgina Especial:Missatges s'actualitzarà el seu disseny a les comunitats amb temes foscos.
  • Per millorar la llegibilitat, s'ajustarà l'interlineat dels logos amb text llarg.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori