FANDOM


Actualització tècnica: 27 de juny de 2016
Gnome-system-search

Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimarts i els dijous i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Noves funcionalitats

  • Tal i com es va anunciar anteriorment, els nous enllaços i processos per iniciar sessió o registrar un compte en vista escriptori s'han implementat en totes les comunitats! Si us plau, reporta qualsevol problema que hi trobis.
  • Especial:Community s'ha habilitat a les 5000 primeres comunitats de Wikia. Llegeix també aquesta entrada de blog sobre el seu llançament. En català, de moment està habilitada a One Piece Català Wiki.

Errors més greus corregits

  • S'ha identificat una situació que podia causar que les notificacions no es mostressin. Si segueixes detectant aquests problemes després de l'actualització, si us plau fes-nos-ho conèixer.

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS. Els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

  • S'actualitzarà el comportament de la paginació en les pàgines de llistes de blogs.
  • Serà possible crear noves plantilles de infobox portàtils des de l'EditorVisual, mitjançant l'opció d'inserir infobox.
  • A partir d'ara, s'aniran incloent notes sobre la funcionalitat de les Discussions en el blog de les actualitzacions tècniques. Si bé aquesta funcionalitat segueix en fase de proves i el desenvolupament dels seus fonaments està en curs, es troba en ús en alguna comunitat gran. Si us plau, tingues en compte que la funcionalitat encara no està disponible per activar-se mitjançant sol·licitud.
    • A les Discussions, els administradors i els moderadors de discussions, podran veure els noms dels usuaris que han reportat contingut per la seva revisió.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori