FANDOM


Actualització tècnica: 27 de maig de 2015
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS, els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

Dimarts
  • S'ha arreglat l'error que podia causar que els missatges de benvinguda no arribessin de part de l'administrador en edicions més recents.
  • S'ha corregit la situació que podia activar avisos de «script lent», especialment a pàgines llargues.
  • S'ha solucionat la desconfiguració que podia causar problemes per a iniciar sessió en un parell de comunitats.
Dijous
  • Ja s'ha arreglat el problema que va causar que el xat deixés de funcionar durant vàries hores a primera hora d'avui. El problema s'ha degut a que socket.io ha fallat al renovar el seu certificat de seguretat, cosa que ha provocat que una part important del xat deixés de carregar-se. Aquesta correcció ja està activa.
  • Els vídeos de YouTube ja es poden tornar a afegir mitjançant l'eina d'«Inserir → Afegir arxiu→ Inserir multimèdia» de l'EditorVisual.
  • Ahir es va llançar un script per arreglar el problema que impedia activar els assoliments en algunes comunitats creades a principi d'aquest any. Si trobes que segueix sense funcionar en qualsevol wikia, si us plau reporta-ho mitjançant Especial:Contactar!

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori