FANDOM


Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Noves funcionalitats

  • Ja està disponible la app per a iPad Palantir! Palantir és un complement del pròxim joc de Middle-earth Shadow of Mordor, i es pot sincronitzar amb l'àudio i tràiler del joc per mostrar contingut útil de la comunitat de Wikia a temps real.

Errors més greus corregits

  • Canvis Recents no tornarà a mostrar de vegades l'opció de 'bloquejar' als usuaris que no tinguin el permís per fer-ho.
  • Les pàgines d'ajuda compartida es mostraran correctament a la pell del mòbil.
  • A l'editar pàgines d'ajuda que no formaven part de l'ajuda compartida, no es tornarà a mostrar l'avís sobre aquesta funcionalitat.
  • A l'eina d'inserció de vídeo, el missatge de «aquesta és només una vista reduïda del que es mostrarà» no tornarà a trencar el disseny de la finestra de diàleg en algunes llengües.
  • S'han fet alguns ajustaments per tractar d'assegurar que les pàgines esborrades relacionades amb els usuaris, desapareixen efectivament dels resultats de cerca de Google.

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS, els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

  • No se seguirà donant suport a Internet Explorer 9 ni a Safari 5.x. Si estàs utilitzant alguns d'aquests navegadors, et recomanem aferrissadament que actualitzis la versió o que et canvïs de navegador. Pots trobar enllaços útils aquí.
  • En els enllaços interllenguatge ja no s'haurà de fer clic a ...veure-ho tot > per poder veure la llista completa de llengües disponibles, i també se n'ha millorat l'alineació.
  • El text del logo s'ha limitat a 50 caràcters.

Selecció d'errors coneguts

  • Al xat, els usuaris de Chrome poden experimentar un alt ús i retard de la seva CPU degut al bug introduït a la versió recent de Chrome, la correcció va sortir ahir. Per comprovar les actualització de Chrome, visita 'Informació de Google Chrome' al menú del teu navegador.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori