FANDOM


Actualització tècnica: 28 de setembre de 2016
Gnome-system-search

Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimarts i els dijous i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

 • Es solucionarà el problema que provocava que fer clic a la barra de cerca durant el procés de càrrega de la pàgina impedia que apareguessin les suggerències de la cerca.
 • Es corregirà un error que podia causar que el WAM mostrés una pàgina en blanc.
 • Recentment s'ha aplicat una correcció a un problema que podia provocar que fer clic a la barra de cerca massa aviat deixés la pàgina en blanc.

Canvis notables

CommunityPageRefresh

Exemple d'una Pàgina Comunitària actualitzada.

Les últimes actualitzacions de apps pe mòbils estan llistades a Actualitzacions tècniques d'Apps, i les actualitzacions relacionades amb el CSS es poden trobar a http://report.wikia.net

 • La funcionalitat de la Pàgina Comunitària tindrà una actualització visual important. A més, es faran algunes actualitzacions a les seves funcions.
  • S'ha reorganitzat la pàgina i se li ha donat un nou aspecte, juntament amb una sèrie de crides més clares a entrar en acció.
  • En cas que no s'hagi pujat cap imatge específica a la capçalera de la Pàgina Comunitària, s'utilitzarà la que s'hagi escollit per les Discussions. El text de la capçalera es pot editar.
  • Els moderadors de discussions i de contingut apareixeran ara llistats, així com els col·laboradors més recents. S'ha afegit també les insígnies dels grup d'usuaris.
  • La secció de la llista de tasques deixarà de tenir un límit d'altura i se li ha canviat el nom per donar-li major llibertat de com utilitzar-la. També s'ha eliminat la secció 'Pàgines demanades'.
 • En pressionar la tecla 'Escape' es tancarà el quadre expandit de cerca.
 • Algunes comunitats veuran una actualització de l'estil a la paginació de les pàgines de categoria, la qual es troba per sota en comptes de per sobre a les llistes.
 • Les etiquetes que es mostren als perfils d'usuari inclouran ara la de 'Moderador de contingut'. (Ja en actiu en una actualització prèvia)

Selecció d'errors coneguts

 • S'està investigant el problema que provoca que l'enllaç cap al 'Mur de missatges' que hi ha a la navegació global pugui apuntar algunes vegades al mur en un idioma incorrecte.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori