FANDOM


Actualització tècnica: 29 d'abril de 2015
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Noves funcionalitats

SocialButtonsDark

Icones de compartir sobre un fons fosc.

Dimarts
  • Es van llançar algunes actualitzacions a les opcions de compartir a les xarxes socials. Llegeix aquesta entrada de blog per a més detalles!

Errors més greus corregits

Dimarts
  • La versió en text sense format dels emails de les pàgines que segueixes no tornarà a estar buida. Hi haurà una versió més simple de HTML del correu electrònic.
  • Els usuaris no tornaran a rebre correus electrònics sobre les edicions que ha fet a la seva pròpia pàgina de discussió. Pots estar segur que no pensem que tinguis memòria de peix.
  • S'ha arreglat l'enllaç al compte de Youtube de Wikia que hi ha al nou peu dels emails. S'afegiran nous vídeos freqüentment.
Dijous
  • El text del menú d'usuari de la navegació global no es tornarà a dividir innecessàriament en dues línies en les wikias d'escriptura no anglesa.

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS, els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

Dimarts
  • Es considera que les actualitzacions dues vegades per setmana han anant bastant bé i han tingut èxit, per la qual cosa s'ha decidit fer-ho a temps complet. A partir d'ara, publicarem actualitzacions el dilluns i el dimecres per l'actualització del dia següent.
  • La preferència d'"enviar-me emails en HTML" s'ha eliminat. Si bé l'opció existent es mantindrà pels emails existents, estarà activada per defecte per tots els emails amb el nou disseny. Tots els emails amb HTML inclouen una versió de text sense format, la qual seguirà sent accessible des de la configuració del teu programa de correu electrònic.
  • Als correus electrònics de les pàgines que segueixes, s'ha afegit un enllaç per agregar diffs. Tot i que el botó de «Mostrar canvis» seguirà mostrant únicament l'edició sobre la que se't notifica, l'enllaç «Visita la pàgina […] per veure les novetats.» mostrarà tots els canvis des del moment en què vas rebre el correu electrònic en endavant.
Dijous
  • Arribarà la segona ronda d'actualitzacions dels correus electrònics. Aquesta vegada les notificacions sobre els articles i comentaris de blog es canviaran al nou format. EN les pròximes setmanes arribaran més actualitzacions.

Selecció d'errors coneguts

  • Se segueix investigant el problema que impedeix activar/desactivar els assoliments a la pàgina de les funcionalitats en algunes de les comunitats noves.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori