FANDOM


Actualització tècnica: 29 d'agost de 2016
Gnome-system-search

ACTUALITZACIÓ: A causa d'un bloqueig inesperat de l'actualització, la implementació del dimarts es va CANCEL·LAR. Aquesta actualització està prevista per efectuar-se el dijous juntament amb les correccions i modificacions addicionals.

Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimarts i els dijous i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

  • Es corregirà una situació en què algunes vegades els administradors i moderadors no podien recategoritzar les publicacions de les discussions.
  • El nou footer global tenia uns quants enllaços incorrectes per a les comunitats internacionals. Ara ja porten a les pàgines correctes.

Altres canvis notables

Les últimes actualitzacions de apps pe mòbils estan llistades a Actualitzacions tècniques d'Apps, i les actualitzacions relacionades amb el CSS es poden trobar a http://report.wikia.net

  • S'eliminarà la capacitat de crear mapes del món real de la funcionalitat Mapes, a causa que els mapes del món real ja no funcionen.
  • Aquesta setmana es començarà a executar un script per eliminar tots els mapes del món real dels articles.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori