FANDOM


Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

  • Durant el procés de creació d'una nova wikia, el tema seleccionat no arribava a establir-se al final. (Nota: aquesta actualització ja està activa)
  • Els missatges de l'extensió de 'RemplaçarText' no estaven funcionant correctament.

Altres canvis notables

IdVA

Avís al Panell d'Administració.

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS, els diffs mostres canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

  • Special:AchievementsCustomize tindrà també un botó de 'Desar canvis' al final de la pàgina. Gràcies per això a l'equip de Voluntaris de Desenvolupament.
  • La pàgina Especial:LicensedVideoSwap i la icona del panell d'administració indicaran quan s'han afegit a la llista un nou vídeo per intercanviar.
  • A finals d'aquesta setmana, Wikia començarà a transferir les imatges a un nou sistema d'emmagatzematge. Això es realitzarà wikia per wikia, començant a actualitzar primer les wikias més petites i més antigues. Quan l'script estigui transferint les imatges se'n deshabilitarà la pujada a la teva wikia. Aquest procés es portarà a terme silenciosament i, exceptuant el no poder pujar imatges, no hi haurà cap altre interrupció important. El període de desactivació de les pujades serà generalment inferior a una hora.

Selecció d'errors coneguts

  • Es continua investigant un parell de problemes amb la Taula de Continguts des de que es va actualitzar a la càrrega diferida(lazy loading) la setmana passada. Gràcies per tots els vostres reports.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori