FANDOM


Actualització tècnica: 29 de juliol de 2014
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Noves funcionalitats

Errors més greus corregits

  • Els sliders ja no mostraran algunes imatges amb un gran contorn blanc al voltant que distorsionava els thumbnails.
  • Es corregirà la situació que podia causar que algunes edicions no es guardessin en l'EditorVisual.

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS, els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

  • Les pàgines de l'espai de noms de la Benvinguda del Mur (Message Wall Greeting) seran visibles per tots els usuaris, i no només pel seu creador. Gràcies a l'equip de Desenvolupadors Voluntaris.
  • La raó del bloqueig del xat s'inclourà en les dades enviades del bloqueig de l'usuari (per usuaris avançats). Gràcies a l'equip de Desenvolupadors Voluntaris.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori