FANDOM


Actualització tècnica: 29 de juliol de 2015
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

Dijous
  • Les imatges que apareixen en els fils del fòrum, mur o en els comentaris de blog, no tornaran a tractar de redirigir als usuaris a aquests llocs al fer clic en la imatge per veure la seva pàgina de descripció.

Altres canvis notables

En http://report.wikia.net ya se pueden encontrar actualizaciones detalladas de CSS, los diffs muestran cambios de archivos .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass y .mustache del código base de Wikia.

Dimarts
  • S'ha fet una altra ronda d'actualitzacions pels correus electrònics – juntament amb alguns ajustaments menors, tots els tipus de correus electrònics restants haurien d'estar actualitzats al nou estil. Si detectes qualsevol problema o segueixes rebent correus electrònics con el disseny antic, si us plau informa'ns-en!

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori