FANDOM


Actualització tècnica: 2 de desembre de 2014
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Noves funcionalitats

  • El nou disseny per la navegació global s'aplicarà a totes les comunitats. Per conèixer els detalls llegiu l'entrada de blog de l'staff.
  • S'està implementant una eina de creació de galeries en l'EditorVisual, la qual permetrà crear noves galeries d'imatge a partir de las ja existents en una wikia.
    • Nota: Les funcionalitats disponibles s'aniran ampliant amb el temps; per exemple aquesta versió no inclou la pujada d'imatges ni l'edició de galeries existents.

Errors més greus corregits

  • S'aplicaran més correccions per a Monobook, relacionades en concret amb l'ús de les enquestes, les fonts RSS i els tabbers.
  • Les notificacions dels missatges de la nova navegació global s'adaptaran millor als canvis de l'alçada del navegador.
  • Es millorarà el posicionament dels texts ancorats respecte la nova navegació global per als elements que es carreguen més tard (lazy load).

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS, els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

  • Els títols de les pestanyes dels tabbers ja no es podran dividir en dues línies.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori