FANDOM


Actualització tècnica: 2 de maig de 2016
Gnome-system-search

Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. No hi ha hagut actualització el 3 de maig de 2016, ja que l'oficina europea estava tancada per la festivitat de l'1 de maig. La pròxima actualització serà el dijous 5 de maig (desafortunadament no hi ha haurà dia lliure pel Cinco de Mayo, per això no s'aturaran les actualitzacions).

Altres canvis notables

  • La pàgina MediaWiki:Oasis-comments-header ja està en la llista blanca. Aquest canvi ja està actiu.
  • Els problemes persistents amb la pàgina Especial:Usuaris haurien d'estar resolts, tot i que alguns dels scripts utilitzats per regenerar les dades ho estaran acabant aquesta setmana. Si us plau, informa'ns de qualsevol problema restant que sigui encara visible al final de la setmana.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori