FANDOM


Actualització tècnica: 2 de setembre de 2014
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

  • Els usuaris anònims tornaran a rebre el missatge de l'eina de benvinguda.
  • Les personalitzacions de Geshi.css es carregaran per l'espai de noms Module (Lua).
  • La raó que es deixa per tancar fils del fòrum permetrà utilitzar wikitext per posar enllaços. Gràcies a l'Equip de Desenvolupadors Voluntaris.

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS, els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

  • Després de llançar-se l'script per afegir el paràmetre navigation="true" a totes les galeries de navegació existents, el paràmetre s'afegirà automàticament al crear una galeria amb, com a mínim, una imatge amb enllaç.
  • Hi ha una nova aplicació per a Civilization. La pots trobar a: iOS i Android.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori