FANDOM


Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

  • Les galeries no es mostraven bé en els fils del fòrum.
  • El text de la llicència a l'editor ja es mostra correctament. Això també afectava al text del comentari de blog després de publicar un comentari.
  • La llista de les pàgines que apareixen a Especial:Enllaços quedava tallada quan arribava a l'enllaç d'un mur o d'un fil del fòrum.

Altres canvis notables

  • La secció 'Llegir més' farà servir a partir d'ara imatge de 200x100px o més grans (en comptes de 75x75px), per a assegurar que la imatge escollida sigui de qualitat. (Veure aquí per a més informació sobre aquesta tecnologia).
  • Especial:Redireccions_rompudes ja no llistarà redireccions interwiki como si fossin redireccions trencades.

Actualització de CSS

  • Arribarà una nova secció per a les actualitzacions tècniques! Aquí es llistaran els canvis més notables quan es duguin a terme. D'aquí a poques setmanes també començarem a incloure un enllaç a un informe que detallarà molts dels petits canvis de CSS/HTML que surtin en cada actualització.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori