FANDOM


Actualització tècnica: 30 de maig de 2016
Gnome-system-search

Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimarts i els dijous i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS. Els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

  • Es corregirà la ubicació del missatge de guia del Xat que hi ha al mòdul de la columna dreta.
  • Ara en els dispositius mòbils, quan s'arribi a una pàgina inexistent, clicar l'enllaç "Utilitzar la navegació o la cerca" obrirà correctament la interfície d'usuari de navegació.

Selecció d'errors coneguts

  • La funcionalitat de cerca està experimentant problemes; l'equipo està treballant per aconseguir que torni a la normalitat.
  • A vegades, la barra de navegació global es mostra desalineada; s'està treballant per trobar una solució.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori