FANDOM


Actualització tècnica: 30 de març de 2016
Gnome-system-search

Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimarts i els dijous i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Canvis notables

  • S'està actualitzant l'estil predefinit de les infoboxes portàtils en les wikias noves basant-se en les suggerències i comentaris de la comunitat. En les pròximes setmanes apareixerà un botó a les Funcionalitats de Wikia que permetrà a les comunitats existents revisar el nou estil i comprovar si hi ha conflictes amb la personalització local. També es llançarà una eina de construcció de infoboxes per ajudar als usuaris a crear i a personalitzar les infoboxes més fàcilment. Pròximament donarem més detalls!

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori