FANDOM


Actualització tècnica: 30 de setembre de 2014
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Noves funcionalitats

Algunes millores de l'eina de plantilles de l'EditorVisual:

  • Quan s'afegeixi una plantilla apareixeran suggerències que es basaran en les plantilles més populars d'aquesta wikia.
  • S'ha millorat la cerca i es pot utilitzar per nom de plantilla o per nom d'article. Aquesta última et donarà una llista de les plantilles utilitzades en aquell article.
  • Quan la plantilla no tingui paràmetres, l'eina informarà millor de què fer.

Errors més greus corregits

  • A les portades no els tornaran a faltar la línia entre el títol i l'àrea de contingut. Això és un rellançament d'una correcció anterior.

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS, els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

  • Els enllaços d'editar la secció no tornaran a aparèixer als fils del mur i del fòrum, ja que no hi tenen cap efecte. Gràcies a l'Equip de Desenvolupadors Voluntaris!
  • Als usuaris d'iPad que van reportar problemes de càrrega d'imatges després d'actualitzar el seu sistema a iOS 8, se'ls recomana actualitzar-lo a iOS 8.0.2, ja que això hauria de corregir el problema.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori