FANDOM


Actualització tècnica: 3 d'octubre de 2016
Gnome-system-search

Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimarts i els dijous i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Nota: no hi ha programa cap actualització pel dijous d'aquesta setmana. El pograma habitual d'actualitzacions es reprendrà el setmana que ve.

Noves funcionalitats

  • La navegació global s'actualitzarà per incloure el logo de Fandom powered by Wikia que reflecteix el canvi de marca. També s'actualitzaran altres elements de la marca de l'empresa que hi ha per tot arreu, i les notificacions per correu electrònic rebran una actualització de disseny. Això no canviarà la URL ni el nom del vostre wiki ni tampoc afectarà cap de les funcionalitats del lloc.

Errors més greus corregits

  • Es corregirà l'error que provocava que l'enllaç del 'Mur de missatges' de la navegació global podia apuntar a un destí en un idioma incorrecte.
  • Es millorarà el rendiment de càrrega en visitar enllaços àncores de secció, per ajudar a evitar que el titular de la secció quedi sota la barra de navegació.

Canvis notables

Les últimes actualitzacions de apps pe mòbils estan llistades a Actualitzacions tècniques d'Apps, i les actualitzacions relacionades amb el CSS es poden trobar a http://report.wikia.net

  • Les cerques també comprovaran i mostraran els wikis relacionats a la columna dreta.

Selecció d'errors coneguts

  • Hi ha alguns casos en què el text encara no ha estat actualitzat pel canvi de marca, a causa de la priorització del procés que ha permès acabar les actualitzacions més importants abans del 4 d'octubre. Aquesta casos seran revisats i finalitzats en les pròximes setmanes.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori