FANDOM


Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Noves funcionalitats

  • S'ha actualitzat el disseny de la pell per a mòbils de Wikia i se'ls ha afegit algunes funcionalitats. No et perdis el blog de l'staff d'aquesta setmana per a més detalls.
  • La previsualització de l'editor fluid inclou una opció per previsualitzar les pàgines en la pell per a mòbils.

Errors més greus corregits

  • El contingut de la barra de les meves eines torna a estar alineat a l'extrem esquerre de l'àrea de contingut.
  • A Wiki Actividad, els enllaços dels editors dels temes del fòrum portaven als murs en wikias sense el mur activat. Gràcies a l'equip de Voluntaris de Desenvolupament per a això.
  • A la pàgina de Especial:Contribucions, els enllaços als murs estaven trencats. Gràcies a l'equip de Voluntaris de Desenvolupament per a això.

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS, els diffs mostres canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

  • Totes les comunitats tindran activat el disseny fluid i la pàgina Especial:CSS.

Selecció d'errors coneguts

  • A les tauletes hi ha problemes amb el desplaçament horitzontal a la pàgina Especial:CSS.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori