FANDOM


Actualització tècnica: 3 de febrer de 2015
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Noves funcionalitats

  • Arribarà la primera ronda d'actualitzacions previstes per la navegació global, que inclouen una revisió del seu disseny, reducció de les mides de l'altura i opcions de cerca actualitzades. En els pròxims llançament arribaran més actualitzacions.

Errors més greus corregits

  • Les dades del número de pàgines vistes (a la columna de 'Visites') que apareixen al panell d'informació ràpida del Panell d'Administració, estaven mostrant valors incorrectes. Nota: aquesta correcció ja s'ha efectuat.

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS, els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

  • Les suggerències d'enllaços també estaran disponibles a l'escriure comentaris i en els fils del mur i fòrum (en mode font). Gràcies a l'Equip de Desenvolupadors Voluntaris!
  • Després d'aquesta actualització setmanal es té previst canviar la descàrrega de la base de dades, del format de compressió gzip a 7z, per millorar la velocitat de descàrrega i la mida del fitxer. Els enllaços existents haurien de seguir funcionant, però el nous enllaços de descàrrega utilitzaran el nou format.

Selecció d'errors coneguts

  • S'ha eliminat temporalment l'opció de les Preferències de rebre el 'Butlletí setmanal', mentre s'està treballant per millorar aquesta funcionalitat (els emails dels butlletins portaven un temps sense enviar-se com cal).

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori