FANDOM


Actualització tècnica: 3 de juny de 2014
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

  • S'estan llançant millores en el rendiment de les imatges quan es puja una nova versió de l'arxiu; la nova versió s'expandirà per tota la memòria cau més ràpidament i fiable.
  • L'eina de benvinguda va deixar de “saludar i rebre” als usuaris durant uns dies de la setmana passada; aquesta correcció ja s'ha aplicat.
  • Els vídeos de YouTube que eren vàlids i que van ser eliminats durant la neteja de vídeos ja han estat restaurats.

Selecció d'erros coneguts

  • S'està investigant el problema que impedeix als usuaris canviar la direcció de correu electrònic del seu compte. Si mentrestant el necessiteu canviar, no dubteu en sol·licitar-lo mitjançant Especial:Contactar.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori