FANDOM


Actualització tècnica: 3 de març de 2015
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.
MobilePreview

Botons de previsualització per a mòbils i ordinadors

Noves funcionalitats

  • L'editor clàssic s'actualitzarà amb enllaços més clars per les previsualitzacions de mòbil i ordinador, en un intent d'ajudar als editors a que puguin veure fàcilment com quedaran els seus articles en diferents dispositius. Amb aquest canvi també veurem que el resum d'edició es pot autocompletar.

Errors més greus corregits

  • L'enllaç de 'Lloc complet' a la pell de mòbil tornarà a funcionar correctament tocant-lo.
  • Es corregirà la situació que podia provocar una interrupció confusa en el procés de començar una nova wikia al mateix temps que es crea un compte.
  • S'arreglarà el botó de 'Crear una pàgina' que apareix en el missatge de 'Enhorabona!' després d'haver creat una wikia.
  • A les wikias d'escriptura no anglesa, el posicionador d'imatge (placeholder) no tornarà a fallar inserint les imatges.
  • Fent cerques d'un tema per tota Wikia, l'idioma original de l'usuari no es perdrà després de la primera cerca.
  • Quan en una comunitat s'habiliten per primer cop els blogs, algunes de las edicions automàtiques deixaran de ser acreditades a 127.0.0.1. Gràcies a l'Equip de Desenvolupadors Voluntaris!

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS, els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

  • El suport natiu de #expr s'afegirà a la implementació de Lua de Wikia. Gràcies a l'Equip de Desenvolupadors Voluntaris!
  • Degut a problemes de rendiment, l'exposició en categoria no estarà disponible per a categories amb més de 2000 articles.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori