FANDOM


Actualització tècnica: 4 d'abril de 2016
Gnome-system-search

Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimarts i els dijous i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

 • Recentment s'ha arreglat un error que estava causant que la informació de la pàgina especial Usuaris estigués desactualitzada o incorrecta. La neteja està en curs, però en general ja hauria d'haver tornat a la normalitat.
 • S'arreglarà el problema que podia causar que les enquestes es veiessin incorrectament en els fils del fòrum i del mur de missatges.

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS. Els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

 • S'ha ampliat la utilitat del recent disseny mòbil i s'ha retirat la pell de mòbil antiga (coneguda com WikiaMobile).
  • El contingut en altres espais de noms també ho podran veure els usuaris de smartphone a la pell d'escriptori de Wikia. Un dels beneficis més immediats d'aquest canvi és que els fils del fòrum i del mur de missatges seran més accessibles pels usuaris de mòbil.
  • Un reduït nombre de comunitats encara seguiran veient la pell WikiaMobile als seus smartphones coma a part de les proves que estan en curs.
 • Les següents funcionalitats es consideren oficialment obsoletes, que significa que ja no estan en desenvolupament i ja no se'ls dóna suport tècnic:
 • L'extensió 'NewWindowLinks' ja no seguirà obrint enllaços en una nova pestanya degut a certes preocupacions amb el comportament dels navegadors. Tingueu en compte que els usuaris encara podran obrir enllaços en una nova pestanya (o finestra) mitjançant el menú contextual (i. e. botó secundari del ratolí), botó central i CTRL+clic.
 • Tal i com es continua treballant en actualitzar el procés d'inici de sessió a Wikia, ara el nou disseny d'inici de sessió (el mateix que hi ha a Community Central) apareixerà en una finestra emergent en comptes d'un quatre de diàleg modal.
 • Recentment s'ha afegit un botó a les Funcionalitat de Wikia per permetre a les comunitats activar el nou estil de infobox anomenat 'Europa', el qual harmonitza molt més el disseny local.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori