FANDOM


Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

 • El servidor d'imatges va deixar de funcionar aquest cap de setmana. Tot sembla indicar que ja estarà un altra vegada actiu.
 • Ja no es poden crear fils del mur i del fòrum amb títols que només continguin espais (que feia que fos bastant difícil accedir a ells).
 • Les categories que s'insereixen mitjançants plantilles ja no deixaran de veure's quan s'afegeixi una altra categoria al mode visual.
 • Les imatges usades a les pàgines d'ajuda compartida no es visualitzen al visor d'imatges, pel que s'ha desactivat el visor per a aquestes imatges.
 • L'extensió ImageSizeInfo (#imgw), utilitzada en alguns wikis ja està arreglada.
 • El sistema que escull imatges per a mostrar-les a la secció de pàgines relaciones i galeries de categories ja no ometrà imatges vàlides dels articles.

Altres canvis notables

 • El nou disseny de pàgines de fitxers ja està activat per a tots els wikis (primer només es va activar als wikis en anglès).
 • La pàgina Special:GameGuidesContent ja està disponible per als administradors de tots els wikis de videojocs, i està activada per defecte en tots els wikis nous de videojocs.

Selecció de problemes coneguts

 • Seleccionar una pestanya mentre que s'està veient una pàgina fa que tots els enllaços del menú navegació inactius desapareguin.

Actualització

S'estan convertint totes les etiquetes <youtube> a pàgines de fitxer: [[Fitxer:nomvídeo]]. Les raons per fer-ho són les següents:

 • Els reproductors de vídeo que estan incrustats a través d'etiquetes youtube, es carreguen a la pàgina al mateix temps que aquesta, augmentant el temps de càrrega. Tot i això, els vídeos afegits mitjançant l'eina d'inserir vídeos, s'incrusten com un thumbnail del vídeo i el reproductor només es carrega quan es fa clic sobre el thumbnail. Això ajuda a disminuir el temps de càrrega.
 • Amb l'etiqueta de youtube és més difícil fer un seguiment i actualització del número de visites.
 • Els futurs projectes per a vídeos (tal i com pàgines especials per a ajudar als administradors a organitzar es seus vídeos als seus wikis i trobar vídeos duplicats) faran servir pàgines de fitxers, i com que les etiquetes de youtube no tenen pàgines de fitxer, no es podran incloure a les pàgines especials.

S'ha executat un script per a convertir ràpidament totes les etiquetes actuals a pàgines de fitxer. Les noves pàgines de fitxer seran atribuïdes a l'usuari que va afegir l'etiqueta de youtube. L'edició per a fer la conversió a la pàgina serà feta i atribuïda a Wikia.

En resum:

L'etiqueta youtube està activada però totes les etiquetes s'estan convertint a pàgines de fitxer. Això es fa així per a:

 • Disminuir el temps de càrrega.
 • Preparar el terreny per a noves i millors eines per a organitzar els vídeos de youtube.
 • Possibilitar un seguiment més precís de les visites dels vídeos.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori