FANDOM


Actualització tècnica: 4 de novembre de 2014
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

  • Es llançarà un script per corregir un problema que impedia poder restaurar algunes de les respostes del mur i del fòrum. Aquesta correcció ja està en curs.
  • Es corregirà el problema que podia provocar que l'eina de benvinguda li donés la benvinguda a Usuari:Wikia. Aquesta correcció ja s'ha efectuat.
  • Quan s'enllaça a un titular de secció (text ancorat), el títol quedava ocult sota la nova barra de navegació global. Aquesta correcció ja s'ha efectuat.
  • S'arreglarà el problema que causava que alguns thumbnails d'imatges es mostressin incorrectament. Aquesta correcció ja s'ha efectuat.

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS, els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

  • Especial:Unblock enllaçarà a la pàgina de contribucions dels usuaris anònims en comptes de a les seves pàgines d'usuari buides. Gràcies a l'Equip de Desenvolupadors Voluntaris!

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori