FANDOM


Actualització tècnica: 5 d'agost de 2015
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

Dimarts
  • Si durant el procés de fundar una wikia t'oblides de la contrasenya del teu compte, no es tornarà a reiniciar tota la fase de creació.
  • Connectar-se a Wikia usant Facebook no tornarà a donar problemes amb certes URLs de pàgines.
  • Els missatges de sota els títols de les pàgines (per exemple 'Redirigit des de...') no tornaran a ser massa grans per pantalles petits.
  • S'ha arreglat un enllaç incorrecte a les apps de Google Play que apareix en el correu electrònic de benvinguda als nous usuaris. (Enllaç equivalent a la App Store).
  • Es millorarà el comportament quan es canvia la direcció de correu electrònic.
Dijous
  • Quan s'editava un comentari i, després, s'editava per segon cop, no apareixia la versió actual del comentari en l'àrea d'edició.
  • Les notificacions de correu electrònic sobre respostes en els fils del fòrum tornaran a incloure enllaços incorrectes que apuntin a la resposta aïllada. Ara portaran al fil correcte, com ha de ser.
  • Es llançaran les correccions per assegurar-se que les acciones fetes pels usuaris que han tancat la seva sessió activin les notificacions de correu electrònic pertinents.

Altres canvis notables

En http://report.wikia.net ya se pueden encontrar actualizaciones detalladas de CSS, los diffs muestran cambios de archivos .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass y .mustache del código base de Wikia.

Dijous
  • Quan es canvia l'avatar no es tornarà a mostrar el confús missatge «No s'ha seleccionat cap fitxer». Gràcies a l'Equip Voluntari de Desenvolupadors per aquesta correció.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori