FANDOM


Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

L'Staff us agraeix la vostra paciència mentre que s'arreglaven els problemes sorgits la setmana passada. Va caldre deshabilitar el DPL durant un breu període de temps i algunes pàgines (com els fòrums de l'antic estil) poden seguir mostrant els seus efectes. Si hi ha codis relacionats amb el DPL a les pàgines del vostre wiki, només cal que editeu i deseu la pàgina per arreglar-ho per a tots els usuaris del wiki. L'actualització cancel·lada de la setmana passada s'inclourà a l'actualització d'aquesta setmana.

L'actualització d'aquesta setmana està prevista per a aquest dimecres, però és possible que es retardi. Aquesta entrada s'actualitzarà a mesura que hi hagi nova informació disponible.

Errors més greus corregits

  • L'altura mínima de l'editor s'ha reduït. A la passada actualització es va augmentar involuntàriament, provocant que l'última línia de l'editor fos inaccessible o que en les pantalles més petites s'afegissin barres d'scroll innecessàries.
  • Afegir una categoria que ja existia en un article ja no provocarà que totes les categories deixin de veure's temporalment.
  • L'edició de comentaris ja no provocarà que les entitats canviïn el seu estat (com per exemple "&lt;" canviar-se a "<").
  • A vegades s'afegien línies extra a les taules.
  • Els vídeos que tenien "cometes" al seu títol no es reproduïen correctament.

Altres canvis notables

  • Els subfòrums del fòrum ja no es poden ordenar per data de creació dels temes.
  • Twitter està canviant el seu API i retirant el vell. Els wikis que estiguin fent servir l'API antic possiblement hagin de canviar el codi del Twitter per a mostrar el nou. Pots saber-ne més a Twitter's Developer. Si necessites més ajuda que estigui fora de la pàgina d'ajuda de Twitter contacta amb Wikia.

Selecció de problemes coneguts

  • Fer clic per a deixar un comentari (o una resposta a IE10), et pot enviar a l'inici de la pàgina mentre que el minieditor es carrega.
  • El selector per a activar les medalles ("logros") no funciona en alguns wikis.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact.


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori