FANDOM


Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

  • Els vídeos d'alguns proveïdors (com Dailymotion) no es podien afegir als articles.
  • Arreglat l'error pel que es podia incloure espais en blanc als tooltips de les pestanyes del tabber.
  • La Taula de Continguts mostrava codi HTML quan es posaven imatges als títols de les seccions.

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS, els diffs mostres canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

  • L'eina de multimèdia de l'Editor Visual beta inclou la pujada d'imatges i l'addició de vídeos, així com una distinció visual entre les imatges i els vídeos dels resultats de cerca. Comprova-ho a Community Test!
  • El mòdul del xat de la columna de la dreta també estarà visible a les pàgines del fòrum. (Gràcies a l'equip de Voluntaris de Desenvolupament per això).
  • S'han fet millores per la previsualització del CSS i l'actualització del JS.
  • Els resums d'edició ja es mostren a la previsualització de l'amplada fluïda de l'editor. Es seguiran fent més ajustaments d'estil les pròximes setmanes.

Selecció d'errors coneguts

  • Es continuen investigant alguns problemes amb la Taula de Continguts. Gràcies a tots pels vostres reports.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori