FANDOM


Actualització tècnica: 6 de maig de 2015
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

Dimarts
Dijous
  • S'ha corregit el problema que causava que el text d'algunes comunitats d'escriptura no anglesa aparegués amb errors de codificació en el text (mostrant-se amb el caràcter de substitució �), i també s'ha començat a regenerar els texts afectats.

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS, els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

Dimarts
  • El mòdul de Hero Image no estarà disponible temporalment, tant en les wikias existents com en les noves. L'adopció i interès que ha tingut ha estat genial, per això es trauré de la fase "beta" amb algunes actualitzacions internes. S'actualitzarà el codi i ben aviat tornarà com una funcionalitat totalment desenvolupada! Les comunitats que actualment la tenen activada podran desactivar-la mitjançant el panell de les funcionalitats. No obstant, una vegada desactivada, no es podrà tornar a activar.
Dijous
  • Els correus electrònics rebran alguns ajustaments més, entre els que s'inclouen que el botó principal reaccionarà visiblement amb la interacció amb el cursor i s'ha mogut una mica per millorar la seva visualització en dispositius més petits. També s'han fet alguns ajustaments a l'apartat de l'assumpte en els emails que notifiquen les edicions d'anònims.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori