FANDOM


Actualització tècnica: 7 d'octubre de 2014
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

  • La nova barra de navegació no tornarà a tapar la part superior d'alguns quadre de diàleg.
  • La càrrega d'imatges per als mapes estava fallant a vegades a Internet Explorer 11.
  • En diverses llistes numerades de les pàgines especials, el compte de pàgines no tornarà a començar de zero després de superar les 999. Gràcies a l'Equip de Voluntaris de Desenvolupament!
  • La pàgina Especial:Seguint tindrà algunes correccions de bugs per a assegurar-nos que totes les pàgines que contingui es puguin eliminar fàcilment de la llista. Gràcies a l'Equip de Voluntaris de Desenvolupament!

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS, els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

  • Es desactivarà la funcionalitat de Especial:Promocionar; aviat s'anunciarà una nova funcionalitat actualment en desenvolupament. Si tens alguna pregunta t'animem a fer-la mitjançant Especial:Contactar.

Selecció d'errors coneguts

  • Alguns usuaris estan experimentant dificultats per a canviar el seu avatar.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori