FANDOM


Actualització tècnica: 7 de març de 2016
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimarts i els dijous i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

  • S'ha identificat i corregit un problema que causava que les infoboxs portàtils produïssin fragments de text incorrectes en llocs com el mòdul de pàgines populars de Special:Search. El text seleccionat s'actualitzarà quan s'editin els articles.

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS. Els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

  • Aquesta setmana es retirarà la funcionalitat dels Avisos a les comunitats on s'havia activat. Les comunitats afectades seran avisades tal i com s'indica aquí.
  • S'afegiran alguns drets que falten al grup de Moderadors de Contingut, entre els que s'inclouen 'deletedtext' i 'deletedhistory'.
  • Per reduir possibles confusions, es farà neteja dels drets del rang de buròcrata per a que no dupliquin els drets d'administrador. (La intenció és que els buròcrates també tinguin rang d'administrador)

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori