FANDOM


Actualització tècnica: 8 d'abril de 2014
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Noves funcionalitats

  • Aquesta setmana s'està actualitzant el funcionament de els preferències de l'editor; en compte d'un simple "on/off" que pot portar que els usuaris editin amb tres editors bastants diferents a Wikia, s'està convertint en preferències desplegables per oferir als usuaris un control més gran. Tingues en compte que els usuaris no haurien de notar cap diferència, sempre que no decideixin canviar les seves preferències. Si us plau, consulta Ajuda:EditorVisual per més detalls.

Errors més greus corregits

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS, els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

  • Ja ha sortit la nova versió 2.3.1 de Game Guides per iOS, la qual inclou correccions i millores en la cerca.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori