FANDOM


Actualització tècnica: 8 d'abril de 2015
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Com es va mencionar anteriorment, estem començant un període de prova d'actualitzacions dues vegades per setmana, els dimarts i els dijous. Els beneficis de fer aquest canvi són que les actualitzacions s'implementaran més ràpidament i les actualitzacions individuals seran més petites i més manejables. Tot i això, aquesta setmana, degut a la festa de Pasqua, només hi haurà l'actualització del dijous.

D'aquí un temps, quan sigui necessari, l'actualització inclourà la secció 'Mirant endavant' en la que s'inclouran detalls sobre els canvis significatius que s'esperen per a la setmana següent. A tots els lectors del blog de lae actualitzacions tècniques, us agraïm els vostres comentaris a mesura que avancem durant aquest període de prova.

Errors més greus corregits

  • Es corregirà el problema que podia causar que apareguessin espais buits per sobre o a la dreta dels articles (especialment a Firefox).
  • Es corregirà el problema que causava que algunes imatges mostressin un espai en blanc a la part superior
  • L'existència de certs caràcters especials en els noms dels articles, no seguirà provocant que la pell de mòbil deixi de funcionar.
  • Els correus electrònics per fundadors (els que s'envien després de fundar una wikia) respectaran obedientment la preferència de «Desactivar tots els emails enviats des de Wikia».
  • Les imatges amb noms que continguin comes entre cometes es mostraran correctament.

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS, els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

  • Els butlletins setmanals de Wikia tornaran! (Aquest cop de veritat). Els butlletins setmanals s'enviaran els dissabte a la nit, per a que els usuaris els gaudeixin llegint-los esmorzant el diumenge.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori