FANDOM


Actualització tècnica: 8 de juliol de 2014
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Noves funcionalitats

L'EditorVisual rebrà una actualització important; una combinació del treball de Wikia i de les últimes actualitzacions de la Fundació WikiMedia. Entre les moltes correccions i millores es troben:

  • La capacitat d'arrossegar i deixar anar arxius multimèdia.
  • Una millora en la representació de plantilles complexes i en la interacció entre plantilles flotants i inline.
  • Les plantilles i els arxius multimèdia mostraran el seu nom quan es seleccionin.
  • Una millora en l'estil dels enllaços externs.

A més a més, s'han corregit diverses situacions que podien causar 'diffs amb errors' amb l'EditorVisual.

Errors més greus corregits

  • Les wikias que tingut un disseny fosc en la pell de Wikia, deixaran de tenir problemes de visualització amb els fòrums i els Canvis Recents en la pell de Monobook. (Gràcies als Desenvolupadors Voluntaris)

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS, els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

  • Especial:Usuaris inclourà un botó per seleccionar i deseleccionar tot per a permetre una cerca més fàcil. (Gràcies als Desenvolupadors Voluntaris)
  • En poques wikias, apareixerà als thumbnails d'imatges i vídeos una icona que enllaçarà a la pàgina de l'arxiu. Wikia provarà aquesta nova versió de la icona, després de veure que la retirada anterior ha tingut efectes inesperats en el rànquing d'Imatges de Google.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori