FANDOM


Actualització tècnica: 8 de juliol de 2015
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

Dijous
  • A Firefox, els títols de pàgines extremadament llargs es comportaran millor: es dividiran en línies en comptes d'estendre's més allà del contorn dret del navegador.
  • Recentment s'ha arreglat un problema que podia causar que algunes comunitats noves es creessin sense atorgar els permisos apropiats als fundadors. Si segueixes afectat por això, si us plau informa'ns a través d'Especial:Contactar.

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS, els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

Dijous
  • Les notificacions de correu electrònic sobre els comentaris inclouran enllaços directes a la pàgina implicada i a la comunitat local on es trobi.

Selecció d'errors coneguts

Dimarts
  • Algunes pàgines de descripció d'imatges tracten de redirigir-te als fils dels murs, fòrums o comentaris quan aquests utilitzen aquestes imatges. Si t'està passant aquest problema, afegeix redirect=no a la URL de la pàgina del fitxer i s'hauria d'evitar la redirecció.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori