FANDOM


Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Noves funcionalitats

Errors més greus corregits

  • Les galeries d'imatges s'alineaven incorrectament vistes des de la previsualització.
  • Quan s'afegeixen enllaços al mode font, la llista d'enllaços suggerits no hauria de sobrepassar el final de la finestra del navegador.
  • Els espais de noms ja no s'eliminen de les consultes de cerca.
  • 'Go-Search' ja no és sensible a l'ús de majúscules i minúscules.
  • Canvis recents ja mostra correctament els temes del fòrum amb barres ('/') als seus noms.

Altres canvis notables

  • El nou disseny per a les pàgines de fitxers, actualment visible a Community Central i a Wikia Video Library, s'aplica per a tots els wikis en anglès. Per a centrar-se més en aquestes pàgines de contingut que inclouen els fitxers, aquesta actualització ajuda a optimitzar les pàgines per als visitants que arriben directament des dels resultats dels motors de cerca.
  • Es renovarà la cerca interwiki.

Selecció d'errors coneguts

  • A vegades, els sliders no ajusten les imatges grans per a encaixar-les dins de la seva àrea, el que provoca l'aparició de contorns negres (nota: la mida òptima per a les imatges de l'slider és de 670 píxels d'ample i 360 píxels d'alçada).

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori