FANDOM


Actualització tècnica: 9 de desembre de 2014
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

  • Es corregiran diversos errors en el funcionament de la cerca global, especialment sobre la codificació de caràcters especials. Aquestes correccions ja s'han efectuat.
  • S'arreglarà el problema que impedia visualitzar alguns vídeos a Monobook.
  • Es corregirà la situació que provocava que algunes notificacions utilitzessin massa línies.

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS, els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

  • S'ha revisat la funcionalitat de Connexió amb Facebook per a que sigui més intuïtiva i fiable.
  • El temps que romanen visibles les barres d'avís (les que apareixen de color verd o vermell després de fer certes acciones) s'ha incrementat de 3 a 10 segons.

Selecció d'errors coneguts

  • Les estadístiques de les visites de pàgines del Panell d'Administració no es mostren correctament. S'està treballant per a que tornin a la normalitat com més aviat millor.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori