FANDOM


Actualització tècnica: 9 de maig de 2016
Gnome-system-search

Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimarts i els dijous i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

  • S'arreglarà un punt confús del procés de reactivació d'un compte (després d'haver sol·licitat tancar-lo).
  • Recentment s'ha solucionat el problema que provocava que el WAM no llistés les comunitats noves.

Altres anvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS. Els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

  • Recentment s'ha actualitzat la pàgina de 'not a valid wikia' per a que inclogui un enllaç de cerca que ajudi als visitants a trobar la comunitat que estan buscant.
  • Es donarà de baixa la funcionalidtat Hero Image i s'eliminarà del Laboratori. Pots llegir més i comentar aquesta eliminació en aquest fil del fòrum.
  • S'actualitzarà la navegació de la pell de mòbil, centrant-se en fer l'opicó de cerca més fàcil d'utilitzar.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori