FANDOM


Actualització tècnica: 9 de març de 2016
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimarts i els dijous i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

  • S'ha corregit un error que impedia la personalització del JS i un problema que impedia modificar els grups d'usuaris
  • S'ha corregit un problema que mostrava als usuaris un formulari del CAPTCHA quan feien edicions, i un problema relacionat amb els drets de buròcrates i els bloqueigs.

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS. Els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

Selecció d'errors coneguts

  • S'està investigant el problema pel qual no funciona l'eina per donar el rang de moderador del xat fins del xat. Mentre s'estigui arreglant, es pot seguir utilitzant 'Especial:Drets'.
  • Recentment s'ha actualitzat la configuració dels grups de'usuaris de Wikia. Generalment, a part d'alguns ajustaments als drets dels buròcrates, aquests canvis haurien de ser invisibles. Si tens qualsevol problema amb això, fes-nos-ho saber a través de Especial:Contactar!

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori