FANDOM


Actualització tècnica: 9 de setembre de 2014
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Aprofitem per desitjar una bona Diada Nacional de Catalunya a tothom!

Noves funcionalitats

Es faran actualitzacions importants a l'eina de les plantilles de l'EditorVisual:

  • L'eina llistarà tots els paràmetres, ordenats segons la posició en la que es produeixin dins del codi de la plantilla. Un filtre de cerca permetrà trobar ràpidament el paràmetre específic que vulguis editar usant el nom del paràmetre o el contingut existent.
  • L'eina es posicionarà al costat de la plantilla que s'estigui editant, es podrà moure i permetrà que la previsualització es refresqui fent clic amb un botó.

Fent cinc cèntims de les futures actualitzacions, s'està treballant per millorar l'experiència a l'hora d'afegir plantilles, entre els desenvolupaments s'inclouen la funcionalitat de mostrar suggerències i una millora de les cerques, juntament amb un millor comportament quan la plantilla no té paràmetres.

Errors més greus corregits

  • Les portades a vegades no tenien la línia entre el títol i l'àrea de contingut.
  • Veure una wikia d'escriptura d'esquerra a dreta amb una configuració d'idioma de dreta a esquerra no provocarà que alguns elements es vegin mal alineats. Nota: ja s'ha efectuat aquesta correcció i hi ha més millores planificades.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori