FANDOM


Actualització tècnica: 9 de setembre de 2015
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimarts i els dijous i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Noves funcionalitats

 • Una versió actualitzada de l'eina de manteniment d'Aplicacions Comunitàries estarà disponible. Això permetrà als administradors de qualsevol comunitat (incloent aquelles que no tinguin Aplicacions Comunitàries) fer el manteniment del disseny d'una portada adaptada per dispositius mòbils. L'eina en sí també pot ser utilitzada en telèfons intel·ligents i és accessible als administradors a través d'un nou botó a la part superior de la portada. Demà es publicarà una entrada amb més informació a Community Central.

Errors més greus corregits

 • Alguns arreglaments en les infoboxes portàtils:
  • Quan les etiquetes no estiguin definides per un grup horitzontal ja no es mostrarà una fila amb una etiqueta en blanc.
  • Entrades d'imatge tornaran a ser capaces de fer front al prefix "Imatge:" per noms.
  • Una entrada de "0" en les etiquetes de format mostrarà ara les sortides correctes.
  • Una situació en la que els grups horitzontals podrien no tenir el seu marge superior serà arreglat.
 • El mòdul de Suggerències a Wiki Activitat mostrarà les icones correctes pels dos primers elements.
 • URLs que incloïen el "www" no redirigien correctament a la pell mòbil; l'arreglament ja es troba en la plataforma.

Altres canvisnotables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS. Els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

 • Diversos missatges del Xat seran afegits al whitelist de l'espai de noms de MediaWiki
  • Chat-user-joined, Chat-user-parted, Chat-user-was-banned, Chat-user-was-kicked, Chat-welcome-message i Emoticons
  • Particularment, en el cas de Chat-welcome-message i Emoticons, les comunitats que utilitzaven aquests per fer canvis no compatibles poden necessitar editar aquests missatges per eliminar aquestes adicions. Els missatges només tenen la intenció de ser utilitzats per un missatge de benvinguda personalitzat i per simples emoticones. (Nota: Chat.css i Chat.js ja es troben carregats nativament).
 • Tal i com hem comentat anteriorment, hem començat a provar eines que permetran que les pàgines de l¡espai de noms MediaWiki que acaben en ".js" puguin ser editades de nou: revisa'n el procés. Tingues en compte que aquesta és una prova beta limitada; mentre estiguem interessats en aconseguir-ho globalment, pot se que hi hagi actualitzacions.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori